Työtä

Työntekijämme ovat töissä erilaisilla tukimuodoilla, joita ovat (korkein korotettu) palkkatuki, työkokeilu, kuntouttava työtoiminta ja avotyötoiminta. Kipinä toimii välityömarkkinoina Kouvolan alueella, joten työskentelyn lisäksi työntekijöiden kanssa kartoitetaan tulevaisuuden suunnitelmia ja mahdollisia työ- tai koulutuspaikkoja. 


Avoimet palkkatukityöpaikat tällä hetkellä 5

työntekijä Arjen avun kuljetustiimiin

Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat huolehtia Arjen apu -yksikön muutto- ja kuljetustehtävien toteutuksesta.

Osallistut itse kuljetus- ja muuttotehtäviin sekä teet uusien palvelukohteiden arviointikäynnit.

Tehtävässä pärjää reippaalla ja tarkalla työotteella.

Toimit tehtävässä osana kuljetustiimiä, joten sosiaalisuus, asiakaspalvelutaito ja esimerkillinen työote ovat tärkeitä työssä.

Työssä tarvitaan vähintään B-luokan ajokorttia sekä mahdollisuutta käyttää omaa autoa työtehtävissä.

. . . . . . . . . .  

Arjen apu -työntekijä(2)

Oletko kiinnostunut muiden ihmisten auttamisesta ja asiakaspalvelusta? Onko fyysinen työ sinulle mieluista? Pidätkö työstä, jossa käden jälki näkyy heti?

Etsimme sinua sosiaalinen, joustava, reipas ja yhteistyökykyinen tekijä!

Tule mukaan Arjen apu-tiimiimme!

Arjen apu tarjoaa lähinnä ikäihmisille asumisen tueksi kotiin vietäviä palveluja. Palvelut ovat kauppa- ja siivousaputehtäviä, sekä satunnaisesti asiointiin ja viriketoimintaan liittyvää toimintaa. Työssä vaaditaan ajoittain kykyä fyysisesti raskaisiin tehtäviin, kuten mattojen kantamiseen ja tamppaamiseen. Työtehtävät tehdään pääsääntöisesti parityönä. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Lähetäthän työhakemuksen ja CV:n sähköpostitse.

Lisätiedot ja yhteydenotot riina.pasi@kouvolankipina.fi

Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse Riina Pasi, p. 044 202 0232

Palkkatuen lisäksi kaikkiin yksiköihimme on mahdollisuus päästä myös kuntouttavaan työtoimintaan tai työkokeiluun.

Työkokeilijaa kaivataan erityisesti:

Arjen apuun

Tule tekemään merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa! Iloinen ja lämminhenkinen työyhteisömme sijaitsee Porukkatalolla (Savonkatu 23). Arjen Apu-työntekijän työtehtäviin kuuluvat mm. asiakkaiden kotona tehtävät siivoukset sekä asumisen tueksi tehtävä asiointi- ja kauppa-apu. Työtehtävät tehdään parityönä.

Digiavuksi

Työkokeilijan tehtävä sisältää asiakkaiden sekä työntekijöiden neuvomista ja ohjaamista tietokoneiden ja digilaitteiden käytön osalta. Tehtävässä pärjää hyvät tietotekniset taidot omaava henkilö. Henkilön tulisi olla ongelmanratkaisutaitoinen ja oma-aloitteinen, jolla on paineensieto- ja yhteistyökykyä. Työ on myös asiakaspalvelutyötä, joten sosiaalisuus on hyödyksi työyhteisössä.

Lisätiedot ja yhteydenotot riina.pasi@kouvolankipina.fi

Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse Riina Pasi, p. 044 202 0232