Porukkatalo – täynnä tekemistä, tietoa ja kohtaamisia

Porukkatalon toisessa kerroksessa sijaitsee kaikille avoin kohtaamispaikka. Kohtaamispaikan tarkoituksena on tuoda keskustaan paikka, jossa kuntalaiset voivat kohdata toisiaan. Tavoitteena on luoda ihmisille mahdollisuuksia elää merkityksellistä elämää, kiinnittää huomiota terveellisiin elintapoihin ja hyvään mielenterveyteen, pitää yllä päihteetöntä elämää ja saada tukea siihen sekä kokea turvallisuutta arjessaan.

Yhteisötilan toiminnasta vastaa yhteistyössä Kouvolan kaupunki ja Kouvolan Kipinä ry. Päivittäisen toiminnan organisoinnista huolehtii Kipinä.

Porukkatalolla toimii kaupungin yhteisötila, johon kuntalaiset ovat tervetulleita. Tarjolla on eri ikäisille suunnattua toimintaa ja ohjelmaa, johon kuntalaiset voivat osallistua oman kiinnostuksensa mukaisesti.  

Kohtaamispaikka, jonne kuka tahansa voi tulla viettämään aikaa ja tapaamaan ihmisiä.

Meillä tapaat myös asiantuntijoita terveyden ja hyvinvoinnin saralta. Kouvolan kaupungin liikuntaneuvoja pitää vastaanottoa liikuntatilassa Porukkatalon 4krs. Eri toimijat järjestävät yhdessä teematapahtumia mm. elintapaohjaukseen liittyen.

Järjestöt voivat hyödyntää tilaa maksutta yhteisötilan periaatteiden mukaan.

Yhteystiedot

Savonkatu 23, 45100 Kouvola
(Porukkatalo, 2. krs)
p. 040 587 2962
porukkatalo@kouvola.fi
Avoinna ma-to klo 9–15 ja pe 9-14

Lämpimästi tervetuloa
kohtaamaan Porukkatalolla!