Porukkatalon yhteisötila
– täynnä tekemistä, tietoa ja kohtaamisia

Porukkatalon toisessa kerroksessa sijaitsee kaikille avoin kohtaamispaikka. Kohtaamispaikan tarkoituksena on tuoda keskustaan paikka, jossa kuntalaiset voivat kohdata toisiaan. Tavoitteena on luoda ihmisille mahdollisuuksia elää merkityksellistä elämää, kiinnittää huomiota terveellisiin elintapoihin ja hyvään mielenterveyteen, pitää yllä päihteetöntä elämää ja saada tukea siihen sekä kokea turvallisuutta arjessaan.

Porukkatalon yhteisötila on kaikille avoin kohtaamispaikka. Tarjolla on eri ikäisille suunnattua toimintaa ja ohjelmaa. Kävijöillä on myös itsellään mahdollisuus vaikuttaa yhteisötilan ohjelmaan.

Yhteisötilan toiminnasta vastaa yhteistyössä Kouvolan kaupunki ja Kouvolan Kipinä ry. Päivittäisen toiminnan organisoinnista huolehtii Kipinä.

Meillä tapaat myös asiantuntijoita terveyden ja hyvinvoinnin saralta. Kouvolan kaupungin liikuntaneuvoja pitää vastaanottoa liikuntatilassa Porukkatalon 4krs. Eri toimijat järjestävät yhdessä teematapahtumia mm. elintapaohjaukseen liittyen.

Järjestöt voivat hyödyntää tilaa maksutta yhteisötilan periaatteiden mukaan.

Yhteystiedot

Porukkatalon yhteisötila
Savonkatu 23, 2 kerros. 45100 Kouvola
Aulapalvelu p. 040 587 2962
porukkatalo@kouvola.fi
Avoinna ma-to klo 9–15 ja pe 9-14

Porukkatalon facebook:
https://www.facebook.com/porukkatalonyhteisotila

Haluaisitko tulla esiintymään yhteisötilaan tai muuten tuoda toimintaasi yhteisötilaan? Kaikenlaiset ideat, toiveet ja yhteistyökuviot kiinnostavat meitä! Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä Kipinän yhteisötyön suunnittelijaan Sofiaan: sofia.spets@kouvolankipina.fi

Lämpimästi tervetuloa
kohtaamaan Porukkatalolla!