Arjen apu 

Kouvolan Kipinä ry tuottaa palveluja kotona asumisen tueksi vähävaraisille kouvolalaisille.

Palveluihin kuuluu mm. siivous- ja asiointiapua, muutto-, kuljetus- ja kunnossapitopalveluita. Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaiseksi. Voit siis kysyä apua myös listan ulkopuolisiin arjen pieniin haasteisiin kuten taulun kiinnityksiin tai lampun vaihtoon. Palvelut on tarkoitettu vähävaraisille henkilöille, jotka eivät syystä tai toisesta itse pysty suoriutumaan arjen askareista. Palvelusta veloitetaan yhdistyksen toimintaa tukeva maksu. Palvelualueemme on vanhan Kouvolan ja Kuusankosken alue, muutto- ja kuljetuspalvelun sekä pihatöiden osalta koko vanhan Kouvolan alue.


Siivous ja kauppa-apu

Meiltä voit tilata kodin ylläpitosiivousta. Jokainen kohde arvioidaan ennen työn aloitusta. Kun tarvitset kauppa-apua, toimitat meille kauppalistan, rahan tai ostokortin ja käymme puolestasi ostamassa haluamasi tuotteet.

Asiointi- ja ulkoiluapu

Tilaa meiltä apua asiointiin, kauppareissulle tai lääkärikäynneille. Saat myös apua ulkoiluun tai ihan vaan juttukaveriksi.

Pihatyöt

Tilaa meiltä apua pihatöihin. Suoritamme haravoinnit, lumenluomiset ja nurmikonleikkaukset asiakkaan omilla välineillä.

Muutto- ja kuljetuspalvelut

Meiltä voit tilata muutto- ja kuljetuspalveluja Kouvolan alueella.

Digiapu

Onko sinulla ongelmia digiTV:n, tietokoneen tai älypuhelimen kanssa? Meiltä saat tilattua apua kotiisi, jos paikan päälle tuleminen ei ole mahdollista.


Aukioloajat

Ma-pe klo 8.30–13.30
p. 040 687 2209
arjenapu@kouvolankipina.fi