Kouvolan Kipinä ry juhlii 16-vuotissynttäreitä Kipinä -päivänä

Tervetuloa Kipinän synttäreille eli Kipinä-päivään pe 23.2.2024 klo 9-14. Yhteisötilassa ohjelmaa koko päivän ajan ja Kipinän työtiloissa 4. kerroksessa avoimet ovet. Yhteisötilassa kahvitarjoilu. Musiikista vastaa harmonikan soittaja Nella Roivas (klo 11-12).

Kipinä-päivää vietetään Kouvolan Kipinä ry:n 16-vuotissynttärin kunniaksi. 16 vuoteen on mahtunut tuhansia työllistettyjä ja avunsaajia niin ruoka-avun kuin arjen avun osalta. Olemme tarjonneet paikan, jossa eritaustaiset ihmiset ovat voineet kohdata toisiaan ja saada uusia ystäviä. Olemme toimineet auttaen niitä kouvolalaisia, jotka eniten apua ovat tarvinneet: yksinäisiä, toimeentulon kanssa kamppailevia, päihde- ja mielenterveys huolien kanssa kipuilevia ja niitä ketkä ovat hakeneet uutta suuntaa elämäänsä.

Kerro tarinasi

Keräämme nyt tarinoita siitä, miten yhdistys on auttanut yksittäisiä kouvolalaisia. Oletko sinä, ystäväsi tai asiakkaasi saanut kipinän johonkin uuteen meiltä. Lähtenyt opiskelemaan? Löytänyt ystäviä? Saanut apua vaikeaan tilanteeseen? Tule Kipinä -päivään kertomaan tarinasi, laita viestiä tai jätä nimetön palaute yhteisötilan palautelaatikkoon. Tarinoista kootaan näyttely kevään aikana. Jos haluat kertoa tarinasi omilla kasvoilla, muista liittää mukaan omat yhteystiedot.

Ennätystornilla apua ruokajakoon

Kipinä-päivänä rakennamme yhteisötilaan maailman tai ainakin Kouvolan suurimman munakennotornin. Tuo omat käytetyt kennot torniin ja olet mukana tekemässä ennätystä! Kennoja tarvitsemme ruoka-avun käyttöön, jotta saadaan meille lahjoitetut kananmunat ehjinä avuntarvitsijoille.