Joulutiedote

KORTTELIKOTIYHDISTYS ON JATKOSSA KOUVOLAN KIPINÄ RY

Kulunut vuosi on ollut täynnä yllätyksiä ja muutoksen tuulia Kouvolan Korttelikodeilla. Alkuvuodesta kevätkokouksessa päätettiin vaihtaa yhdistyksen nimeä, sillä nimi ei enää kovin hyvin kuvastanut muuttunutta ja kehittynyttä toimintaamme. Nimikilpailun pohjalta päätettiin yhdistyksen uudeksi nimeksi ottaa Kouvolan Kipinä ry. Uusista nettisivuista ja sähköpostiosoitteista tiedotamme tarkemmin alkuvuodesta, toistaiseksi nykyiset yhteystiedot ovat voimassa.


MUUTTO UUSIIN TILOIHIN

Lokakuussa entisen toimipisteemme Haanojan Haalin rakenteissa havaittiin vajoamaa, minkä vuoksi koko rakennus asetettiin käyttökieltoon ja odottaa nyt mahdollisesti jopa purkutuomiota. Muutto tiloista tuli yllättäen ja kiireellä. Uudet tilat onneksi löytyivät nopeasti Savonkadulla sijaitsevalta Porukkatalolta, minne iloinen ja reipas henkilökuntamme on muuttanut.


PALVELUTIIMITOIMINTA

Jatkossa Autoteamin ja Kotiavun palvelut tavoittaa yhteisestä Palvelutiimin puhelinnumerosta 040 687 2209. Perinteisten kotona asumisen tueksi tarjottavien kauppa-, siivous-, muutto- ja kuljetuspalveluiden lisäksi uusina palvelumuotoina tarjoamme apua piha- ja lumitöihin sekä pienimuotoisiin kodin kunnossapitotöihin, kuten esimerkiksi lampun vaihtoon tai listojen kiinnitykseen.


YLIJÄÄMÄKOULURUOKAA

Olemme aloittaneet koulujen ylijäämäruuan jakelun Kohtaamispaikka Pointissa, joka sijaitsee Hansakeskuksen 2. kerroksessa. Pointti on kaikille avoin kohtaamispaikka ja sieltä löytyy myös hävikkiruokakaappi, johon saa tuoda ylijäämäruokaa tai hakea tuotteita itselleen. Kouluruokaa jaetaan arkipäivisin noin klo 13:30. Keskiviikkoisin jakelupaikkana toimii Porukkatalon 4. kerros.

Pointissa jaetaan koulujen hävikkiruokaa koulupäivisin noin klo 13.30, mikäli kouluista sitä saadaan. Ota oma astia mukaan. Päivän ruokalistan voit tarkistaa Kouvolan kaupungin sivuilta.
Pointissa jaetaan koulujen hävikkiruokaa koulupäivisin noin klo 13.30, mikäli kouluista sitä saadaan. Ota oma astia mukaan. Päivän ruokalistan voit tarkistaa Kouvolan kaupungin sivuilta.

MUUTOKSIA HANKEHENKILÖSTÖÖN

Pirteän ja värikkään hanketyöntekijämme Ninni Reposen määräaikainen työsopimus päättyy 31.12.2022. Toivotamme hänelle hyvää jatkoa tulevaisuuteen!

Haluamme toivottaa kaikille jäsenimmille, yhteistyökumppaneillemme,
henkilökunnallemme ja asiakkaillemme hyvää ja rauhallista joulua!